Γίνετε συνεργάτες μας

Η ZeoTec αναπτύσσεται με γοργό ρυθμό. Στον τέταρτο μόλις χρόνο λειτουργίας μας προχωρήσαμε στην κατασκευή δεύτερου εργοστασίου λόγω της αύξησης του κύκλου εργασιών μας. Η καινοτομία μας σε συνδυασμό με την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον προαναγγέλλουν τη συνέχεια της ανοδικής μας πορείας.

Η συνεργασία με τη ZeoTec συνιστά μια σίγουρη επιχειρηματική κίνηση. Στα πλαίσια της συνεχούς επέκτασής μας αναζητούμε ανθρώπους στην Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι θα συνεισφέρουν με την εργατικότητά τους, την εμπειρία τους και τις ιδέες τους στην υλοποίηση του οράματός μας. Προτεραιότητα μας είναι η συνεργασία με ανθρώπους που κατανοούν τον μοναδικό ρόλο που διαδραματίζει ο ζεόλιθος στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η ZeoTec Hellas Group λειτουργεί με εξωστρεφή φιλοσοφία. Επιζητούμε την δραστηριοποίησή μας σε ακόμα περισσότερες αγορές μέσω της επέκτασης του δικτύου συνεργατών μας και της προώθησης των εξαγωγών μας. Ο κάθε συνεργάτης της ZeoTec θα επιλεγεί μετά από ενδελεχή διαδικασία και εκπαίδευση. Η υποστήριξη περιλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Πρόσβαση σε εξειδικευμένο προσωπικό
  • Πρόσβαση σε όλες τις απαιτούμενες άδειες και πιστοποιήσεις
  • Ολική και συνεχή τεχνική και νομοθετική υποστήριξη
  • Τακτική και επικαιροποιημένη εκπαίδευση
  • Υποστήριξη οργάνωσης και λειτουργίας
  • Έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό

Κύριο μέλημά μας είναι η αμοιβαία επωφελής και μακροχρόνια επαγγελματική σχέση. Οι μέχρι τώρα συνεργασίες μας σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελούν success stories και για εμάς αλλά και για τους συνεργάτες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συνεργασία με την ZeoTec επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

created by going social

#debunking myths

Απομυθοποιούμε την καθαριότητα χρησιμοποιώντας απορρυπαντικά
επόμενης γενιάς τα οποία παράγονται καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια.

created by going social

Select language